Publicat per

Objecte per exercici de collage

Bona tarda a tothom!

Vaig una miqueta de bòlit i he fet la foto amb el mòbil per falta de temps. Berta, si s’ha de repetir a millor resolució avisa’m i la repetiré tan aviat com es pugui.

 

També tinc el PNG per si, a qui li toqui, prefereix fer el collage digitalment. Me’l demaneu i el passo per mail!

Debat4el Objecte per exercici de collage

  1. Manelus Guerra Martínez says:

   Quan he vist la teva m’han començat a venir moltes imatges al cap i, després, he començat a veure combinacions. Si les sumem tenim des d’animals mutats a màscares d’steampunk. Jas veig que amb aquesta PAC gaudirem fort!

 1. Toni Mallol Tomàs says:

  Hla Manel.Us:

  A mi m’ha vingut al cap la Kidman a les festes privades a “Eyes Wide Shut”, i tambè la replicant a Blade Runner que es pinta la mascara directament amb aerograf. Es a dir que m’has despertat emocions.  M’has fet ganes de veure que hi tens a les estanteries… ?

   

  Seguim.,

   

  Att., Toni

Deixa un comentari